3 TILBUD BLOG

En undtagelse er et omfattende materiale om kornhandelen 1761/1762, som Rentekammeret under indtryk af den tilbud truende militærkonflikt med Rusland indsamlede i februar og marts 1762 for at danne sig et overblik over forsyningssituationen i kongeriget og lægge overflødigt korn under kongeligt beslag. Kammeret lod alle proprietærer, præster og...

Billeder tilføjer det perfekte touch til dine blogindlæg, og tiltrækker flere læsere til at åbne dem. Det første billede i dit blogindlæg vil automatisk blive til thumbnail i oversigten. Det rette åbningsbillede kan øge interessen for dit indlæg.

Introduktionen giver læseren en grundlæggende idé om hvad der kan forventes. Den kan også bruges som en forhåndsvisning i indholdsoversigten. Anderledes formattering hjælper til at skille den ud mellem resten. Læs videre for at se hvordan du kan formatere dine blogindlæg.

Korte og simple blogindlæg er den bedste måde at holde dine besøgende opdateret. Spændende introduktion og en kort informativ tekst vil, sikre at dine læsere kommer tilbage for at læse flere indlæg.