Spar 26 % på en billig flyttemand

2018-08-27

Spar 26% på en billig lokal flyttemand

Også i flyttebranchen findes der tvivlsomme firmaer med et dårligt ry efter mange dårligt udførte opgaver. Alt dette kan du undgå ved at benytte vores service her på siden! Opret din opgave på under 5 minutter så er du i gang med at få løst din flytteopgave i Farum.

Pakmester- og efteruddannelse

Mange år før der var nogen, der havde tænkt på en pakmesteruddannelse, havde pakmestre været en almindelig betegnelse for de tjenestemænd ved postvæsenet og jernbanerne, der havde ansvaret for pakkehåndteringen.

Derefter ser det ud til, at betegnelsen blev almindelig inden for vognmandsbranchen og i dette tilfælde for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer for den person, der i forbindelse med en flytning, havde det overordnede ansvar for både ud- og indpakning af et flyttelæs.

Første gang, vi hører om en egentlig uddannelse til pakmester i de bevarede arkivalier fra Dansk Møbeltransport Forening, er på et bestyrelsesmøde i august 1956 i Frederikssund, hvor man snakker om de problemer, firmaerne har med tilgang af kvalificeret arbejdskraft, specielt hvad angik pakmestergruppen.

Kursus for nye flyttemænd

Eksempel på indhold af et grundkursus for nye medarbejdere i flyttefaget:

  • Kursus for chauffører beskæftiget med store og små vogne
  • Vejledning i vedligeholdelse m.v.
  • Kursus i motor- og færdselslære
  • Vejledning i kundebetjening
  • Afregning, fakturaer og skat