Spar 26 % på en billig flyttemand fra Farum

2018-08-27

Vi finder helt gratis og let to-tre overbevisende flyttemands tilbud i Farum fra robuste flyttefirmaer. Det er tidsbesparende at anvende førnævnte netportal og flyttefirmaerne afgiver tilbud på alle slags flyttemandsopgaver i hele Farum. Her på vores fantastiske online flyttemandstjeneste vil vi tilbyde, at finde 2-3 fortrinlige flyttemand tilbud fra seriøse billige flyttefirmaer i nærheden af dig.

Spar 26% på en billig lokal flyttemand i Farum

Certificerede og veletablerede flyttefirmaer er parate til flyttemandsopgaven. Vi skaffer 100% gratis og nemt 3 bundsolide flyttemandstilbud i Farum fra udvalgte flyttefirmaer. Vælg et af tilbuddene og få rundt regnet 21 pct i fortræffelig rabat på din flyttemandopgave.

På to-tre hverdage kontakter de 3 udvalgte flyttemandsvirksomheder dig med deres lokale tilbud. Lad bundsolide og fleksible firmaer i Farum udføre din flyttemandsopgave. Benyt dig af vores helt gratis flyttetjeneste Billig-flyttemand.dk nu og spar ca 21 procent.

Pakmester- og efteruddannelse

Mange år før der var nogen, der havde tænkt på en pakmesteruddannelse, havde pakmestre været en almindelig betegnelse for de tjenestemænd ved postvæsenet og jernbanerne, der havde ansvaret for pakkehåndteringen.

Derefter ser det ud til, at betegnelsen blev almindelig inden for vognmandsbranchen og i dette tilfælde for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer for den person, der i forbindelse med en flytning, havde det overordnede ansvar for både ud- og indpakning af et flyttelæs.

Første gang, vi hører om en egentlig uddannelse til pakmester i de bevarede arkivalier fra Dansk Møbeltransport Forening, er på et bestyrelsesmøde i august 1956 i Farum, hvor man snakker om de problemer, firmaerne har med tilgang af kvalificeret arbejdskraft, specielt hvad angik pakmestergruppen.

Kursus for nye flyttemænd

Eksempel på indhold af et grundkursus for nye medarbejdere i flyttefaget:

  • Kursus for chauffører beskæftiget med store og små vogne
  • Vejledning i vedligeholdelse m.v.
  • Kursus i motor- og færdselslære
  • Vejledning i kundebetjening
  • Afregning, fakturaer og skat


© 2016 Erik Olsen, Østerbrogade 4, 2100 København Ø, Danmark
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang