Billig flyttemand og flyttefirma

2018-07-26

Det er ikke spor indviklet at få kontakt til en kompetent flyttemand på Amager. På onlineportalen Flytte-tilbud.dk kan du - gratis og nemt - få to-tre konkurrencedygtige tilbud fra lokale faguddannede flyttefirmaer, som gerne vil ordne din flytteopgave. Det eneste du skal foretage dig er, at udfylde formularen på under fire minutter og siden modtager du 2-3 attraktive tilbud fra erfarne flyttefirmaer - og det er som sagt gratis at få tilbud denne vej. 

Opmagasinering  

Får du behov for opmagasinering af dit flyttelæs i et stykke tid så tilbyder mange flyttefirmaer netop denne tjeneste. Dine møbler bliver opbevaret på et lagerhotel i tempererede, tørre lokaler med alarmsystem og alle genstande er selvfølgelig forsikret. Hvis du har bestemt dig for at pakke selv, skal du være klar over, at forsikringen kun gælder for ydre skader. Det er vigtigt, at du spørger dit forsikringsselskab, om din egen forsikring dækker mulige skader på indbo, der er oplagret. Opmagasinering på lagerhotel koster normalt fra 100,- kroner pr måned afhængig af, hvor stort et rum du ønsker. På onlineportalen Flytte-tilbud.dk kan du finde frem til transportfirmaer, der kan hjælpe dig med afhentning og transport af alt fra affald til flyttelæs. Hvad enten du er ved at flytte stort eller småt, langt eller kort, er der altid mange flyttemænd, som gerne vil hjælpe dig.

Flytteselskaberne i din by har alle været i erhvervet i lang tid og har prøvet alle variationer af flytninger, fra få flyttekasser til tunge pengeskabe. De effektive og professionelle medarbejdere har bred erfaring i at behandle skrøbelige og dyre genstande.

Du har noget rigtig stort eller tungt, du skal have flyttet f.ex.:

  • pengeskab 
  • kummefryser 
  • svigermor

Ingen problem - det flytter vi også. Du bestiller blot "de tunge drenge", der har specialiseret sig i alle typer af tung flytning.