GULVAFSLIBNING

Sådan får du 3 gratis tilbud på gulvafslibning

En professionel gulvafsliber bruger professionelt gulvsliberudstyr med savsmuldopsamling, der opsamler op til 80% af det støv, der skabes ved en gulvafslibning. Hold alle døre aflukkede og dæk eventuelt over med plastik, hvis der er større åbninger så støvet forbliver i det rum, der slibes i. Alle gulvtæpper, møbler, skabe mm skal flyttes og kan returneres efter ca. 20 timer afhængig af, hvilken type maling, som er benyttet. Ligeledes må lamper, gardiner med mere muligvis fjernes. Husk at sætte gulvbeskyttere i form af filtdimmere under alle møbler og reoler for at undgå nye ridser på det nyafhøvlede gulv. 

Overflader påført lak og hårdvoks når først deres optimale slidstyrke efter 1 uge. Tæpper bør først placeres efter 12 dage for at forhindre eventuelle forskelle i farvenuancer. Den nye overflade bør derudover først vaskes med vand efter mindst 14 dage før overfladen er hærdet helt. Lak er en af de mest anvendte behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret trægulv resulterer i en hård og slidstærk overflade og ikke har behov for ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele lokalet et løft og forefindes både i private hjem, i virksomheder og i offentlige kontorer. De fleste indendørs sportshaller med trægulv har som regel også lakerede trægulve. Ulempen ved et lakeret trægulv er, at det kan være kompliceret at ordne en skade uden at reparationen kan ses efterfølgende på grund af forskelle i farverne. 

Mange trægulve forsynes med lak eller lud men der eksisterer også de kunder, som ønsker gulvet opmalet i kraftigere farver som f. eks. helt hvid eller helt sort. Gulve med meget trafik i for eksempel centre skal vedligeholdes ofte med lak eller maling samt polering. Som tommelfingerregel skal trægulve slibes hvert 9. år for at bevare gulvets slidstyrke. Det samme gælder for fx trapper og raposer, der er udført i træ. Erfarne gulvafslibere har specialudstyr til netop dette arbejde. På Gulvafslibningsguiden.dk får du 3 skarpe tilbud på gulvafslibning i dit nabolag - gratis og uforpligtende. Udfyld formularen online på under 2 minutter allerede i dag.